Fra nybegynder til ultraløber til et god formål

Giv bidrag
Oprettet Af:
Mikkel Lunden
Samler ind til:
Psykiatrifondens generelle arbejde

Fra nybegynder til ultraløber til et god formål

Hej allesammen,

Mit navn er Mikkel Lunden, og jeg står foran en helt særlig udfordring i år. Jeg er i gang med at træne op til et ultramarathon, en rejse, der begynder med et halvmarathon om blot 6 uger. Denne personlige rejse har fået mig til at tænke på, hvordan vi kan gøre noget positivt for andre undervejs.

Jeg har valgt at dedikere min træningsrejse til støtte for Psykiatrifonden, fordi psykisk helbred er et emne, der ligger mig meget på sinde. Både venner og nærmeste familie har kæmpet med psykiske helbredsproblemer, og det har inspireret mig til at gøre en forskel.

I løbet af livet vil hver tredje af os opleve psykiske helbredsproblemer, og endnu flere vil stå over for udfordringer som pårørende. Desværre er der stadig meget tabu og berøringsangst omkring dette emne, og vi har brug for at ændre den virkelighed. Psykiatrifonden arbejder hver dag på at nedbryde stigmatiseringen og udbrede viden om forebyggelse og behandling.

For at støtte dette vigtige arbejde har jeg besluttet mig for at starte en indsamling, hvor jeg donerer 1 krone for hver kilometer, jeg løber i løbet af 2024. Som en nybegynder i løbeverdenen er dette en stor udfordring for mig, men jeg tror på, at fællesskabet og støtten kan gøre en reel forskel.

Jeg vil opdatere jer månedligt med, hvor langt jeg er kommet, og donere det indsamlede beløb til Psykiatrifonden. Jeg håber, at I vil være med til at støtte mig, ikke kun i mine løbeeventyr, men også i vores fælles mål om at skabe mere åbenhed omkring psykisk helbred.

Enhver støtte, stor eller lille, er med til at gøre en forskel. Lad os sammen skabe et fællesskab, der løber for en god sag og arbejder hen imod en verden, hvor psykisk helbred ikke er forbundet med tabu.

Tak for jeres støtte og følg med i min rejse!

Venlig hilsen, Mikkel_Lunden

Giv bidrag
352 kr.
3%
161 Dage tilbage

Mikkel Lunden gav 20 kr.

Seneste aktivitet

 • Anonym Anonym gav 82 kr.

  Mikkel Lunden Mikkel Lunden: hej alle sammen, så februar gået og det blev til 81,9km
 • Mikkel Lunden Mikkel Lunden gav 20 kr.

  Hej alle! Januar er gået, og mine løbeture summede op til 19 km! En 5 km løbetur og to 7 km løbeture var på programmet. Tak for jeres støtte! Følg med, for dette er kun starten. Hver km tæller, og jeg glæder mig til rejsen videre.

 • Stine Wicks Stine Wicks gav 250 kr.

  Godt gået, kære Mikkel!

  Mikkel Lunden Mikkel Lunden: Tak skal du have, det betyder meget du vil donerer til min sag!!