Søenx

Velkommen til Søenx

Vi står over for en udfordring, der berører hver tredje af os i løbet af vores liv: psykiske helbredsproblemer. Og endnu flere vil opleve at være pårørende til dem, der kæmper denne kamp. Desværre er der stadig en stor del tabu omkring dette emne, og vores viden om forebyggelse og behandling er stadig mangelfuld. Derfor er det på høje tid, at vi sætter mere fokus på dette og investerer mere i forskning og fokus på området!

En af de tilgange, der har vist sig at være effektiv i nogle tilfælde, er fysisk aktivitet såsom løb og træning. Derfor har vi besluttet at tage handling og støtte op om Psykiatrifondens vigtige arbejde.

Vi inviterer dig til at være en del af vores indsats ved at deltage i Søenx 2.0 - et 12-timers løb rundt om Lemvig Sø. Den 27. juli 2024 vil vi løbe fra tidlig morgen og fortsætte, indtil tiden løber ud. Alle distancer er dog velkomne, så uanset om du er en erfaren ultraløber eller nybegynder, kan du være med til at gøre en forskel.

Søenx handler ikke kun om at udfordre vores fysiske grænser, men også om at samle penge ind til psykisk sundhed og støtte hinanden. Så lad os løbe sammen for et godt formål og skabe en positiv forandring!

Vi håber at se dig ved Lemvig Sø til en dag fyldt med løb, fællesskab og støtte til psykisk sundhed!

Følg Søenx på instagram!

28.250 kr.
Indsamlet


4
Indsamlinger

104
Donationer